top of page

Vad kul att du är intresserad av vår läxhjälp!

Snyggt jobbat du är inne på helt rätt spår. Vi på YouSchool har flera års erfarenhet av att hjälpa elever med "Matteångest". Elever som snabbt och effektivt vill bli kvitt stressen och höja resultaten. Oavsett om du "bara" vill överleva kursen eller siktar på högsta betyg vet vi hur vi ska jobba för att lyckas.

Vi på YouSchool har tittat mycket på vad det är för egenskaper som gör en bra lärare riktigt bra, och har kommit fram till att det finns vissa egenskaper som alla elever kan vara överens om men det finns även skillnader hos elever när det gäller att beskriva en bra mattelärare.

Eftersom ni inte ska behöva tänka så har vi tagit fram en process som hittills har funkat väldigt bra, vi kallar den PTAU "PersonlighetsTyp Anpassad Undervisning".

 

Vi utgår från dina svar nedan och kan på så sätt se vilken typ av lärare som passar bäst för just dig. Det handlar framförallt om hur vi förklarar/motiverar så att du känner att den här lärare verkligen förstår ditt sätt att tänka och att du inte behöver anpassa dig till oss utan vi anpassar oss till dig.

Vi vet att det är väldigt svårt att hitta "sköna" mattlärare, vi kan nog ofta uppfattas som lite tråkiga/nördiga/fyrkantiga därför utgår vi från rätt personlighetstyp och ser sedan till så att de personerna kan förklara matte. Alla våra mattelärare har personlighetstypen ENFJ. 

Så oavsett om du redan har bestämt dig eller fortfarande funderar testa gärna att fylla i formulären nedan och se hur vi på YouSchool har hittat en ny process för att matcha dig med grymma privatlärare i Matematik.

Vi garanterar dig att du kommer lära dig matte 300% snabbare och 40% billigare med vårt sätt.

1. Bakgrunds information

Tar 5-10 min fyll i bakgrundsinformation så att vi bättre förstår dig 

2.Personlighetstyp test

12 min Personlighetstest "Myer Briggs" 

OCEAN ta 10 min gör testet & fyll i dina resultat i formuläret

3. OCEAN test

4. DISC test & analys

DISC analys

5. TEAM role test

TEAM work test

bottom of page